10stk MGMN500-M NC3030 5mm bred Skære Hårdmetal Indsætte Sporstikning dobbelt-hoved CNC drejebænk værktøjer, der Anvendes til stål jern

r10144

Ny vare

kr182.55

10stk MGMN500-M NC3030 To-ledet Cnc Skære Korloy Belagt Hårdmetal kniv værktøjer skær Høj pris ydeevne

Vi har den enhed, som fabrikken har specialiseret sig i produktion af skræddersyede sæt, værktøjsmaskiner, kalibrering, høj midten low-end produkter med kortere leveringstid og højere kvalitet.Vi har også ER collet, tryk, dør, HOLDER, fræser, boremaskine, osv til salg.Alle former for værktøjsmaskiner.Hvis varer, der sælges, har ethvert problem med kvaliteten, vi lover at vende tilbage betingelsesløst.Der er en rabat på køb af flere produkter, så tøv ikke med at kontakte os for batch køb til den laveste pris.

Elementer vil blive sendt i løbet af 1-2 arbejdsdage efter modtagelsen af din betaling,vil alle elementer, der vil blive testet grundigt, før det er afsendt.

Tracking nummer vil blive fastsat, når vi sender din konto,kan du spore din konto ved at tracking nummer.

Shipping oplysninger, der vil blive vist efter 2-3 dage, efter varen er afsendt.

Leveringstiden afhænger af de skikke, politik, destination eller andre faktorer,så kan det tage længere tid, nogle gange.

Kontakt os, hvis du ikke modtager din vare i forventet Leveringstid,vil vi hjælpe dig med at tjekke parcel og sikre, at du modtager pakken så hurtigt som muligt,Hvis pakken er returneret eller tabt ,vil vi sende en til dig eller refundere din betaling.

  • Model-Nummer: MGMN500-M NC3030
  • DIY-Forsyninger: Metalbearbejdning

Tags: chuck collet, hoved mini-drejebænk, center for drejebænk maskine, akset drejebænk, center hovedet, tremme chuck, fødte leder, center maskine, chuck drill for lathe, chuck.

Tilbehør