Motorcykel 1 1/8" 28MM Aluminium Håndtag Håndtag Fat Bar Mount Morgenfriske Klemme For KTM EXC SX XC CR CRF YZF KXF RMZ Snavs Cykel

r1120

Ny vare

kr162.40 kr144.51

Funktioner:

100% Brand Nye, Aldrig Monteret

Det kan stige 55mm og justerbar vinkel.Hjælp du kan få behagelig kørestilling.

CNC Bearbejdet 6061-T6 aluminium .

Dette Produkt Er Designet til At Passe til 1 1/8" cykelstyr.

Sælges Med Bolte

Nem At Installere

Præcis de samme som på billedet.

Sælges som par.

Med to-delt design,riser vil installere på stort set alle Cykel, som er skruetvinger til at holde styr, hvilket gør det utroligt universal.

Husk at tjekke størrelsen, hvis det kan passe dit oprindelige styret klemme, før du køber

Specifikation:

Standard Farve : Som Billede

Vi har Rød/Sølv/Sort/Titanium Farve,hvis du har brug for at ændre farve,bedes du kontakte med os.

Materiale:6061-T6 Aluminium

Montering:

Det passer til alle motorcykel med 28 MM(1 1/8") bar mount.

Pakken Indeholder:

1 Par Bar Beslag Og Bolte

Instruktion for Installation er IKKE Inkluderet i prisen

må ikke Købe, Hvis Du Ikke Bekræfter, At Du Kan Bruge Dem, Bare Spørg Efter Den Detaljerede Tegning for At se, Om De Er ved at Samle.

du vil modtage samme vare som billeder.Måske En Lille Forskel I Forhold Til Farve Som Det Lys Under Optagelse.

Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris, dette betyder, at rederiet vil opkræve disse afgifter på dig, hvis du ønsker at få punkter

o Shipping tid i den Næste formular:

måske Haja Nogle Forsinkelser, Som rederiet Eller Told, jeg Ønsker Du At Kontakte Os, Hvis Forsinkelsen, Men Ikke At Åbne Disputs, Så Det Er Ikke Vores Fejl

Når Du Vælger Sendt Med Express, Nogle Gange Er Folk Ikke Vil Sende Mail, Som Du Har Udvalgt, Fordi Der Vil Være Nogle Problemer Med Fortoldning, Og Måske Er Leveringstiden Er Ikke Hurtigere.

bedes du kontakte os via e-mail inden for 30 dage, hvis du har brug for en tilbagevenden.

returvaren skal være i original tilstand, skal du sende varen tilbage til den adresse, de fortæller dig.

købsprisen vil blive returneret, men forsendelses omkostninger er ikke refunderbart hvis købere købe produkter i fejl, skal køberne betale for tilbagevenden shipping cost.

købere kan kræve en fuld refusion omfatter omkostninger til forsendelse eller ændre produkter gratis, hvis vi har sendt forkerte varer, pakke tabt om rederiet, dårlig kvalitet eller produkter, der er gået i stykker under forsendelse (kræver klare billeder af produkter og pakker) .

som vores gode køber ønsker jeg, at du kan give os positiv feedback, efter at have modtaget vores produkter af høj kvalitet.vi får altid rabat eller en gave til den anden-køb kunder, der give os positiv feedback.

vi viser den shipping tid til kunderne, så du skal ikke lade os i negativ feedback, hvis din pakke ankom sent, som er forårsaget af rederiet.

tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål, vil vi svare inden for 12 timer.ikke åben konflikt eller forlade negativ feedback nemt, stole på os, og send os en e-mail direkte, eventuelle problemer kan løses.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: JFGRACING
  • Motobike Gøre: ktm

Tags: sxf, cykel suzuki, FOR KTM MOTORCYKLER, ktm, bremse ktm, bicycl styret, cykel styr frempind gratis fragt, flyxii styret, benelli mærkat, litepro stem.

Tilbehør