YUEDGE Kvinder Komfort Åndbar Polstret Bomuld Besætning Fitness Fitness Træning Træning Atletisk Sport Løbesokker(5 Par/Pakke)

r1135

Ny vare

kr115.94 kr90.42

YUEDGE Professionelle Kvinder Sport Sokker, der Kører Sok Hurtig Tør Klatring Gym, Fitness, Cykling calcetines ciclismo

Funktioner: - Kvalitet, der er Fremstillet af ultra-høj kvalitet kæmmet bomuld materiale, i modsætning til den lave ende af produkter på markedet, er det stadig blødt og behageligt, når der bruges flere gange. (Det samme er bomuld, prisen af kæmmet bomuld er det dobbelte af almindelig bomuld) - Komfortabel at bære Vores omhyggeligt syet sokker er håndsyede, og den glatte tå og Y-hæl giver fuld støtte til at reducere mund pres og komfort.

- Åndbar design foden er lavet af avanceret vævning teknologi og er designet med en åndbar mesh.Det dræner fugt, regulerer foden temperatur, og holder dine fødder tørre.

- Performance Tyk bomuld pad, der er tykkere end lav kvalitet sokker på markedet, der anvendes til høj-intensitet motion, reducere skader forårsaget af motion, komfortable at bære, sikrer ikke glider under motion, ingen vabler

- Alsidig, svedtransporterende, åndbar, deodoriserende, holdbar, ingen lugt.

- Egnet til udendørs sport

velegnet til cykling, løb, basketball, fodbold, ski, camping, vandring, udendørs stier

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 45 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og dit køb orden.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Rusba.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Rusba.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

 • farve: Pink/Gul/Grøn/Lys Blå/Lilla
 • Se2: XL(Kvinder Sko 9.5-12.5 OS Size)
 • Materiale: Bomuld
 • sokker Høj: Besætning
 • Mærke: YUEDGE
 • størrelse 1: L(Kvinder Sko 5.5-9.5 US Size)
 • Sport Type: Kører
 • Køn: KVINDER
 • Finger-adskilt: No
 • Sok Type: Casual
 • Tykkelse: STANDARD
 • Slange Højde: Sokker

Tags: kvindelige kører, kvinde yuedge sokker, pack sock, tynde sokker træning, sok sport, kører overale, trek sokker kvinder, sweater kvinder athletic, fx450, høj træner.

Anmeldelser

Telijenko Tatyana
2020-09-22
5/5
As always excellent
Andreca00
2021-01-08
5/5
Very comfortable and good quality
Oksana0597
2021-01-21
5/5
Good socks fits size 40
Sakhiyakaushik
2021-01-08
5/5
Very comfortable and good quality

Tilbehør