Bedste Udgangspunkt Enhed 600A Bil Hoppe Starter 12V Pack Bærbare Starter Oplader Booster for Power Bank for Benzin/ Diesel A Kvalitet

r1317

Ny vare

kr263.44 kr226.56

Top Nominel 12 V Bil Batteri Oplader Til Benzin / Diesel-Motor Mobile Akut Multi-funktion Bil Hoppe Starter Power Bank

Bemærk!!!

1. Vores produkter er ved at blive opgraderet, med opgraderede batterier, opgraderet udseende

og emballage, vil vi sende nye og gamle pakning i tilfældig:

sort sag nye pakning:

Stofpose Gamle Pakning:

Plast gamle Pakning:

Mange tak!

Produkt Beskrivelse:

ny opgraderet high power Bil Hoppe Starter.

Det kan starte bilen med benzin forskydning op til 4,0 L og diesel motor på op til 3,0 L.

Din store hjælper, og det er en sig needments i sommerferien!

Funktioner:

Opladning til mobiltelefoner og bærbare computere, startende biler,justerbar LED-lys (lygte, strobe lys eller SOS-lys).

Multi-funktionel nødsituation kit, der indeholder en bil power bank.

Udvalg af opladere og startkabel, der kan give din bil og dine produkter den ekstra energi, de har brug for.

Med en plastic sag, der også indeholder adapter tips og netledningen, at dette produkt vil passe ind i din bil, der skal anvendes i tilfælde af en nødsituation.

Det bruger high-power-batteri, der understøtter hurtig opladning, lav selvafladning, op til 1.000 opladninger.

Det understøtter køretøjer med 12 v spænding eller mere.for at starte din bil, for det første bør du tilslutte power bank med batteriet i holderen, og tilslut derefter de negative og positive-stik, der holder med bilens batteri.

Vejledning til brug:

1. Vælg den passende spænding og stik til elektronisk enhed til opladning / strømforsyning

2. Tryk på kontakten for at starte opladning, når din enhed er forbundet med power bank.Hvis du tager

kabel -, auto-søvn vil starte i et minut.

3. Fire LED-lys vil blinke cirkulært under opladning og alle lys vil holde lyse, når din enhed er fuldt opladet.

4. Under opladning af din enhed, LED-lys angiver, at balancen kraft af det indbyggede batteri.Fire lys angiver, at 80% balance, tre lys angiver 60% balance, to lys angiver, at 40% balance og et lys, der viser, 20% balance.

Det indbyggede batteri er tomt, når alle LED lys begynder at blinke.

5. Tryk på kontakten fem sekunder at starte, Hvis du ønsker at bruge LED til belysning, og vælg den status (lys, strobe, SOS, tæt på) ved at trykke på kontakten for at omdanne.

6. Opbevar produktet i et køligt og tørt sted og væk fra direkte sollys.

Du Bemærker.:

Fordi fremstiller ikke vil have nogen avanceret bemærker. ændringer til produktets emballage,oprindelsessted eller noget tilbehør,kan vi ikke sikre, at kunderne får varerne er præcis det samme med det store billede og beskrivelse af produktet.Men vi kan sikre, at de produkter, alle med samme gode kvalitet på markedet.Hvis vi ikke kan opdatere billedet eller relaterede oplysninger i gang, skal du foretage en bedre forståelse.

1.Vi kan acceptere alle slags betaling.

2.Du bedes venligst bekræfte produktet og forsendelsesadressen.Og giv os venligst besked for at fortælle, hvor meget værdi kan skrive egnet om produkterne.

3.Vi vil give dig besked for at fortælle dig tracking nummer efter ordren er afsendt.Og kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål om forsendelse.

1.Om shipping tid,Generelt Set,3~5 dage til DHL/UPS levering.7~10 dage for levering EMS.15~30 dage for HK Post Air-Mail-levering.

2.Bemærk, at hvis din leveringsadresse er et fjerntliggende område for DHL, du nødt til at betale andre 36usd for den eksterne shipping gebyrer.

3.Giv os venligst besked for at fortælle os rækkefølgen værdi, som vi kan skrive på pakken.Vi har meget erfaring på toldbehandling.Fortæl os, hvad der er den bedste pris for dig for en deklareret værdi på pakken, så du kan undgå at betale høj skat.Som vi ved,Ungarn, rusland og TYRKIET har strenge import politik, så hvis din pakke går til de lande, du skal helt fortrolig med den politik og fortælle os, hvad der er den bedste.Hvis du er fra Brasilien, skal du angive din CPF-NUMMER(momsnummer).

1.Du bedes kontakte os inden for 3 dage efter du modtager pakken, hvis du får en defekt vare.

2.Hvis du ikke er tilfreds med vores produktmoms og ønsker at vende tilbage til os, kan du gøre en contaction med os inden for 2 dage efter du har modtaget ordren.Eller vil vi ikke foretage en udskiftning eller tilbagebetaling.

3.Når du returnerer en vare til os, bedes du sende tilbage med originale pakke, og give tracking nummer .Og du har brug for at foretage tilbage forsendelsesomkostninger.Så vær forsigtig, før du placerer en ordre.

4.Vi vil refundere, når vi har modtaget ryggen produkt.Hvis du ønsker en erstatning,du vil oplade tilbage shipping gebyr,og vi vil opkræve forsendelsesomkostninger tilbage til dig.

1.Vi vil virkelig appraciate din tidlige bekræftelse, når du har modtaget ordren.

2.Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut,men dette 1 minut har meget afgørende betydning for os.

 • Antallet Af Indbyggede Batterier: 4
 • Batteri Kapacitet(mAh): 10000-12000
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: UL
 • Specielle Funktioner: SOS-Belysning
 • Særlig Funktion: for Benzin & Diesel
 • Certificeret: ce
 • Mærke: OBDIICAT
 • Spænding: 12V
 • Peak Nuværende: 600 A
 • Konverteringsfrekvens: 85%~90%
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Element Vægt: 1
 • Hurtig Opladning: INGEN

Tags: kit powerbank 12v, 70mai antal, bilen starter hoppe, enheden starter, vehemo hoppe starter, Hoppe Starter, high power hoppe starter, guzzlord, skifte nintendo skifte ns pro, xiaimi hoppe starter.

Anmeldelser

G Serret
2020-10-03
5/5
The car starts. Tried 5 times, after the charge remained. USB all for 1 ampere, respectively no fast charging QC 3,0. Let's see how it will get into the frost. I will.
Fedor F Omsk
2020-12-03
5/5
ok
Rgordillo2000
2020-10-02
1/5
No llrgo scheduled date

Tilbehør