For Ford F150 Raptor bil mærkat Luft filter side fender Vent Dække Trim carbon fiber Auto udvendigt Tilbehør 2017-2020

r1353

Ny vare

kr253.73 kr215.70

(Som vi kender, bil versioner/typer er STOR forskel i de fleste lande.Sørg venligst for, at din bil skal være den samme som vores billeder, der vises, før du placerer din ordre, tak)

Produkt-parametre

Produkt navn:fokus Side luftskrue Trim Fender Gældende modeller:for 2017-2020 FORD Produkt materiale: Høj kvalitet ABS plast Produktionsprocessen: Carbon fiber Installation: stok eller pasta -Plast materiale, der er let og nem at bære og erstatte -Enkel og nem at installere -Stilfulde udseende gør din bil mere smuk og fashion50

Forholdsregler:

(1) I den kolde zone (eller når den udvendige temperatur er lavere end 18 °C), klæbeevne af dobbeltklæbende tape er sænket.Brug en varme-enhed, såsom en hårtørrer til at opvarme køretøjet er klæbende overflade og den indre gummi. (2) Når du stikker dobbeltklæbende tape, skal du trykke på det fuldt ud og næppe.fordi den klæbende evne er nedsat efter den hele klæbemiddel, der er indsat, og skrælles, skal du bekræfte den position korrekt, og derefter indsætte det under installationen. (3) klæbeevne af dobbeltklæbende er forbedret efter stikning.Prøv at undgå at vaske din bil inden for 24 timer efter installationen.Hvis det er nødvendigt, at vaske og voks på dagen for installation, skal det opbevares i mindst 1 time, så som ikke at fordybe vandet i at indsætte en del.I tilfælde af arbejde. (Undgå venligst vaskehal og højt tryk bilvask på dagen for installation). (4)Vær venlig at holde overfladen ren og tør, ingen sand/støv eller sætte nogle vedhæftningsforbedrer (Uden)på det, før installationen. (5)du Må ikke køre på motorvejen i 3 dage efter installationen

HVORDAN BESTILLER MAN

OM TOLD

I de fleste tilfælde,at køberen skal ikke betale told,vil vi erklære det som en gave og en lavere værdi for at undgå skat.men nogle gange, i nogle lande,tolderen kan være strenge.vi er ikke ansvarlige for eventuelle told gebyr,bedes du tjekke fællesskabets politik på dit eget bemærk,såsom brazill,polen,italien.Hvis du har brug for til at erklære real vahe på parcle,bedes du fortælle os, at med henblik på meddelelse,e-mail eller trademanager.

OM BETALING

1)vi accepterer alipay,west union,tt,alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor escrow. 2)betaling skal ske whthin 3 dage efter bestilling. 3)hvis du ikke kan kassen immediataly efter auktionen tæt,vent et par minutter, og prøv igen paymants skal være afsluttet inden for 3 dage.

FEEDBACK

Din tilfredshed er vores mål, kan Du efterlade os en positiv feedback med 5star.Hvis du er utilfreds med, af nogen årsag,bedes du give os mulighed for at gøre det rigtigt, og ikke være hurtig til at forlade negativ/neutral feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse enhver tvist

OM FARVE FORSKEL

Alle elementer er taget i art,men undertiden på grund af lys eller skydning vinkel forskellige,og personlige forståelse af forskellige farve vil resultere i farve forskel problem,er dette problem ikke hører til problemer med kvaliteten.hvis sind off farve,skal du være forsigtig med at købe.

  • Bil Model: ford f150
  • Element Type: Chrom Styling
  • Model Navn: side-fender aftræk
  • Model År: 2017 2018 2019 2020
  • Ekstern Afprøvning, Certificering: ISO9000
  • Materiale: ABS
  • Specielle Funktioner: Dekoration
  • Element Vægt: 0.2kg

Tags: decal ford, udvendig tilbehør, fender side aftræk, ford raptor 150 f, ford f150, ford maks klistermærker, ford ranger raptor, 2018 f150, f150, ford raptor.

Tilbehør