OMEA Smilende Ansigt Curling Sokker Kvinder koreanske Alle-match Japansk Sød Hvid Tegnefilm Smil Sommeren Ankel Sokker Sjove Sok Engros

r1412

Ny vare

kr72.65 kr40.66

Følg vores butik, og du kan vinde kupon for ordrer over .

Lad positiv feedback og kontakt os, vinder kupon for ordrer over .

Produktet Viser:

(På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen )

Spørgsmål og Svar:

Q1: jeg har lavet min betaling, hvornår kan jeg forvente mine varer, til at blive afsendt?

A1: Vi sætter pris på din tålmodighed med os.Når din betaling er gennemført, vores lager, afsendes din pakke inden for 3-7 arbejdsdage.For nogen presserende ordrer, kan du oprette en note, og informere vores kundeservice så hurtigt som muligt.Hvis du har nogen spørgsmål om fragt, er du velkommen til at kontakte vores customer service team.

Spørgsmål 2: Kan jeg ændre den rækkefølge, oplysninger eller annullere ordren, når som helst?

A2: Når pakken er blevet markeret som afsendt, kan vi ikke længere ændre eller annullere ordren.

Q3: Hvordan til at spore min pakker?

Svar 3: Du kan spore dine pakker på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en (kopi til browseren for at åbne).

Q4: Ikke tilfreds efter at have modtaget dine varer?

A4: Hvis du ikke er helt tilfreds efter at have modtaget dine varer, skal du ikke være i et kapløb for at forlade en negativ kommentar, så lad os forsøge at gøre tingene rigtigt.Velkommen til at kontakte vores kundeservice, og vi vil gøre vores bedste for at finde en løsning du kan være tilfreds med.Vi ser frem til en positiv tilbagemelding fra dig.

Q5: Hvordan til at behandle en returnering?

A5: Hvis du føler dig utilfreds med din ordre, tilbyder vi en tilbagevenden service.Log ind på din konto og klik for at anmode om en tilbage.Kontakt os og bede om en adresse til at vende tilbage, skal du ikke sende dine varer tilbage til der, hvor din pakke blev afsendt form som vores afkast-adresse, kan variere.Varerne skal være ubrugte, ubeskadigede, og med den originale emballage.Der kan være et gebyr afkast.

Spørgsmål 6: Hvad kan jeg gøre, hvis køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud?

A6: Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Og dine penge vil ikke gå til min konto.

  • Mønster Type: Tegnefilm
  • Mærke: OMEA
  • Materiale: Bomuld
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Sjofelt Billede: No
  • Seksuelt Suggestive: No
  • Sok Type: Casual
  • Tykkelse: Tynd (Sommer)

Tags: søde stribe sokker, smilende ansigt sko, plys smiley, søde sokker svamp, smilende sokker kvinder, sød husky sokker, emoji pude, humørikon pude, humørikon, sjove høje sokker.

Tilbehør