T370HW02 VC CTRL BD 37T04-C0G Logic Board LCD-uden IC TYPE 32 37 46inch Hvilken størrelse du skal bruge T-CON

r244

Ny vare

kr75.89

pls confrim din gamle bestyrelse er UDEN IC type som min foto påpege, at Der er en anden med IC type, kan de ikke erstatte hinanden, med differece program.

BESTYRELSERNE ER BRUGT OG AFPRØVET ALLE DE ELEMENTER, DER VIL BLIVE TESTET .VI KAN VISE BILLEDER TIL TEST

Fuld testet, Garanti dage: 60 dage

YIXIN Elektronik er en professionel BÆRBAR computer tilbehør leverandør, der ejer den mægtige ressourcer fordel og afsluttet management system.

vi kan tilbyde alle former for LAPTOP bundkort , tv og tilbehør

I Kina, er vi mange showrooms i Shenzhen, Guangzhou, Santou, hvert punkt vil blive testet, for at være sikker på, at de kan blive brugt 100%.Vi kan løfte kvaliteten

Vi håber at få din daglige forespørgsel til at begynde med dig at få gensidig

brugt og afprøvet OPMÆRKSOMHED: hvis du gør som aftalt følgende, PLS ANNULLERE ORDREN!!!!!!!!!!!!!!!!!Hvis du vælger DHL, behøver pls være sikker på, at din TILFØJE, ikke fjerntliggende område, ellers, du er nødt til at betale for den ekstra fjernbetjening gebyr for Alle de elementer, der skal stadig med vores lable mærkning garanti dag .Uden for det , varen er ikke tilhører mig. 1) Efter at have modtaget, hvis du finder den pakke, eller varen er beskadiget, skal pls afvise, på lejekontrakten, pls tage en video for at åbne .ellers køber bør tage ansvaret for at pakken. 2) Kina post omkostninger 1-1.5 måneder normalt.Hvis pakken er forsinket, pls kontakt med mig, jeg vil forlænge leveringen dagen, Gør pls ikke åbne en tvist uden forhandling, , Rusba.dk ikke refusion efter 90days åbning af tvisten . 3)betaling køber overført exincluding den skat, hvis kunden afviser at betale, hvis det sker, og afvisning af en pakke, så der er ingen tilbagebetaling.Hvis DU KAN GIVE MIG 5 STARTER SOM FEEDBACK, OG det er anden gang, du laver ordren fra mig, jeg kan give dig en rabat.tak

pls confrim din gamle bestyrelse er med IC type som min foto påpege, at Der er en anden, uden at IC type, kan de ikke erstatte hinanden, med differece program.

  • Kompatibelt Kamera Stil: Digitale spejlreflekskameraer
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Tags: troldkvinden, bestyrelsen t370hw02, diy hexacopter, 37t04 c02, ic lm, xilinx fpga, t370xw02 vc ctrl bd, gitter download, Tricolor, os sx skifte.

Anmeldelser

Georg Gold
2020-09-07
5/5
Descripción perfecta y el vendedor se preocupa por que lo pidas bien. Gracias.

Tilbehør