Geometriske Mosaik Kærlighed Hjerte Akryl Spejl Stickers 3D Soveværelse, Stue Dekoration Green Wall Stickers Hjem Indretning

r272

Ny vare

kr39.81 kr29.43

Geometriske Mosaik Kærlighed Hjerte Akryl Spejl Stickers 3D Soveværelse, Stue Dekoration Green Wall Stickers Hjem Indretning

Beskrivelser

Produkt beskrivelse: Materiale: Akryl; Funktion: 1. Udstyret med lim, der er, rive og pasta, miljøvenlige materialer; 2. Miljøvenlig, vandtæt og korrosionsbestandigt; 3. Dekorative spejle, så klart, som det spejl, nær-og spejlet er nøjagtig det samme, kan du opnå den perfekte dekorativ effekt; 4. Kortfattet og generøs, fuld af rytme, og udvide den følelse af plads; Forholdsregler: 1. Overfladen af produktet har en beskyttende film, som en tåge.Efter skrælning beskyttende film, det er en lys spejl.Vær venlig ikke at give os en dårlig evaluering, fordi den beskyttende film er ikke blevet revet af; 2. Spejlet overflade er ikke lavet af glas, så efter at rive den beskyttende film, ikke tør eller tryk på produktet, der påvirker den æstetiske virkning; 3. Efter montering af produktet, hvis du ikke kan flå det af med en negl, når du udsætter den beskyttende film på forsiden, kan du nemt rive det ud med hjælp af kniven. 4. Størrelsen kan justeres frit.På grund af den faktiske forskel mellem størrelse og beskrivelse, kan du ikke give os en dårlig evaluering.

Viser detaljer

OM OS

1. Vi er en professionel hjem dele salgs-virksomhed, og har vores egen fabrik til forarbejdning.Sammenlignet med andre sælgere, vi har en stærkere virksomhed styrke; 2. Mange af vores produkter er fra fabrikken drives produkter.Sammenlignet med den samme type af sælgere i markedet, vores produkter har større pris fordel og er nemmere at kontrollere produkternes kvalitet. 3. Vi har en stærk arbejdskraft, materiale og produktivitet, og har nok lager til at opfylde dit store behov for; 4. Vi har et langsigtet samarbejde med mange dropshipping, og er bekendt med shipping procedurer for dropshipping kunder, der kan opfylde de behov for produkter, logistik og mange andre aspekter.Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har andre behov!

  • Specifikation: Multi-piece Package
  • Mærke: LISM
  • Stil: Moderne
  • Tema: mønster
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Akryl

Tags: stå væg spejl, botons decorativos, ika væg spejl, spejl mosaik fliser, hjerte spejl, spejl fliser, rektangulære træ-væg spejl, plexiglas plade, akryl spejl, indretning spejl væg.

Anmeldelser

Jdmrossi
2020-12-17
5/5
Very nice item
Ekaterina Chernova 1989
2020-12-29
5/5
Fast shipping satisfaction

Tilbehør