6stk Aventik BH Wooly Bugger Sorte Fluer Tør Ørred Fly Flyver Forskellige Størrelse Fisk, der Flyver

r530

Ny vare

kr30.46

6stk Aventik BH Wooly Bugger Sorte Fluer Tør Ørred Fly Flyver Forskellige Størrelse Fluer, Fisk Flyver Funktion: fluefiskeri realistisk flyver Vi levering hvad du kan se i billedet.Vores fluer er udsat for flere kvalitetskontroller for at sikre, at fluer er alle af bedste kvalitet.De er alle trætte af fagfolk, vi lover, at du vil være 100% tilfredse med kvaliteten af vores fluer.Vi bruger de nye materialer og bedste kroge til at tie vores høje kvalitet fluer med disse unikke mønstre og realistisk udseende.Vi vil pakke omhyggeligt og forsendelse sikkerhed, så du modtager dine fluer i deres oprindelige former for perfekt placering i vand.Tillægsgebyr en forsendelses omkostninger for hver 5 stk. Beskrivelse:

BH Wooly Bugger fluer er en af de mest tørt mønstre, det kan gør det sidde behageligt på vandet og meget realistisk ud til fiskene.størrelsen kan være 8, pre-formed og pre-cut, klar til brug.

Hånd lavet i fluebinding specialister med top kvalitetsstandarder.

Kroge som er lavet i Japan Eupheng Plus fra carbon stål, de er kemisk skærpet punkter, som gør udfladning modhager for catch og release' en enkel opgave.

Materiale: Alle af dem er fine, der er valgt, fleksibel, vandtæt, og miljøvenlig.

Størrelse:størrelsen kan være #8.

Levering: varen vil blive sendt til dig inden for 24 timer efter modtagelsen af betalingen.United State forsendelse: Forsendelse, der tilbydes af e-Pakke fra Kina, og du vil modtage pakken om 7-15 arbejdsdag, og nogle gange vil det tage lidt længere tid.Verdensomspændende Forsendelse: Vi leverer gennem China post, e-mail, kan det tage længere tid, inden du får varen, normalt forsendelse til hele verden vil tage 18 til 35 dage.Vi kan også tilbyde hurtig post som DHL, FedEx og EMS, som er hurtigere, og det vil tage flere dage, men koster $20 mere eller højere.Hvis du er akut, er du velkommen til at kontakte os og vi vil give dig rimelig shipping gebyrer.Vi vil sende et tracking nr.at du efter at sende dine varer, så du kan spore forsendelsen og ved, hvornår du kan få din vare.Kombineret fragt: for At spare portoen, du er foreslået at bestille forskellige varer og betaler i én betaling.Hvis du ønsker at bestille mere, er du velkommen til at kontakte os for mulige rabat for forsendelses omkostninger.Tak for din tillid.Vende tilbage description: 1. Tre måneder garanti. 2. Tilbage shipping gebyrer, vil blive dækket af køber. 3. Vend venligst tilbage inden for 7 dage fra modtagelsen af varen, hvis varen er defekt, vil vi erstatte med en ny. 4. Vi accepterer kun ubrugte varer, der er i god stand.Bedes forlade os 5 stjerne feedback.Hvis du ikke er tilfreds, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil løse problemet med det samme.Have en god dag!

  • Stilling: stream
  • Mærke: Aventik
  • Type: Kunstig Agn
  • Kategori: Falske Lokke

Tags: 2BB, meredith swimbait, flyve uafgjort, NooNRoo, flyve laks, sandworm, ØRRED, sort ål, flyve ørred, lokke rejer.

Anmeldelser

Sergey801
2020-11-11
5/5
Everything ok

Tilbehør