Stilfulde LED-Lys Op Baseball Caps Glødende Justerbar Hatte til Fest Hip-hop Kører

r80

Ny vare

kr34.43 kr25.46

Post-Type:LED-Hat

Materiale:Bomuld

Størrelse(justerbar):58 cm/22.83

Stil:Fashion

Mønster Type:Fast

Funktion:

1. Høj kvalitet: vi garanterer 100% helt ny, og alle materialer om den fælles landbrugspolitik er miljøvenlig og giftfri, så den er harmløs for mennesker.

2. Dekoration: cool hat kan dekorere dig, og er velegnet til mange lejligheder, sådanne som part begivenheder, natlig belysning, sportsbegivenheder, eller bare en almindelig hat i løbet af dagen.

3. DIY: hatte har ingen logoer, så du kan have din egen theme design er, du ønsker.

4. LED: den glødende hat har 2 modes of operation-hurtige flash og konstant aktiveret ved en smal klikkere inde i broderi, som er nem at betjene.

5. Justerbar: du kan justere størrelsen i henhold til dine størrelser, og krav for at sikre en korrekt pasform.

Shippingu300b 1.Shipping vil blive arrangeret inden for 4 arbejdsdage, efter at betaling bekræftet. 2.Alle varer vil kun blive sendt til den leveringsadresse, som du har angivet. 3.Du bedes venligst bekræfte shipping adresse, du tilbydes, er korrekte, inden du indsender din ordrer.Feedbacku300b 1.Hvis der er noget, at gøre dig utilfreds, (herunder vores produkter og service, eller andre ting).Kontakt os her for at tjene dig, før igen. 2.du åben konflikt, vi vil gøre vores bedste for at løse problemer for dig. 3.Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, bedes du tage et minut til at efterlade en positiv feedback med 5-stjerner for os. 4.Din positive kommentar vil hjælpe os med at forbedre vores produkter og tjenester.

  • Model-Nummer: G178
  • Køn: MÆND
  • Navn På Afdeling: Voksen
  • Stil: Nyhed
  • Rem Type: Justerbar
  • Materiale: Bomuld
  • Hat Størrelse: One Size
  • Mønster Type: Solid

Tags: cap hip hop, cap kniv, Åndbar hat, læder snapback, ghost recon hat, cap vinder, goorin hat, 3D Fisk hat, hennessy hat, luksus snapback.

Anmeldelser

Luiz Loko Doido
2020-08-26
5/5
подсветка работает. кнопку нашли на второй день

Tilbehør