Shenrun Mænd Veste Efteråret Lys Grå, Mørke Grå Og Sildeben Vest Forår, Vinter Mode Dobbelt Breasted Peak Revers Vest

r8601

Ny vare

kr253.85 kr137.06

Kun Vest

Bemærk:

A. Vores produkter(jakkesæt, jakke, bukser, skjorte, og så videre) omfatter ikke tilbehør såsom blomst, hat, krykke, osv. (hvis disse tilbehør på billederne).

B. Farver kan variere mellem forskellige CRT-og LCD-skærme.Vi kan ikke garantere, at de farver, som vores produkter er præcis det samme med de billeder, du ser.Desuden, vi har kun ren farve slips, og nogle bånd kan ikke det samme som billedet.

C. giv os din nøjagtige størrelse og farve, når du afgiver ordren.Vi er glade for, at processen vende tilbage, når det er nødvendigt, for at sikre, at dragten sidder godt på dig.

D. Inden bestilling, bedes du læse alle notering nøje og stille alle dine spørgsmål.

Forsendelse

A. Hvis din bestilte vare er skræddersyet produktet(kulør, jakke, bukser, skjorte, og så videre) kunne være færdig i 3-7 dage.Under vores særlige feriedage som Kinesisk Festival Ferie og National Helligdag, den shipping tid skal være lidt længere.

B. fragt tid er baseret på transport metode.Det tager omkring 2-6 arbejdsdage for UPS, DHL.EMS behov om arbejde 7-18 dage.

Betaling

Vi støtter betaling via Kreditkort, bankoverførsel og Western Union.Køb mere-spar mere.Hvis du køber to eller flere elementer sammen, vi er glade for at tilbyde kombinerede shipping rabat til dig.Ved hjælp af kombinerede shipping, kan du spare en masse af forsendelsesomkostninger.

Told

Internationale købere - bemærk venligst,

A. told, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

B. Hvor meget den importafgift, som vil blive opkrævet.det afhænger af det enkelte lands brugerdefinerede politikker.Husk at tjekke udsagn for dit lands skikke kontor til at bestemme de ekstra omkostninger, inden du bestiller.

Om os

Vi er en tøj producent, fabrik, som har mere end 30 års erfaringer med produktion, vores virksomheder rundt om i verden.

Funktioner

A) Levering mænds tøj, der passer, skræddersyede jakkesæt, skjorter osv...

B) Forskellige størrelser og flere farver er tilgængelige

C) af Høj kvalitet

D) Konkurrencedygtig pris direkte fra fabrikken citat

E) Tilpasset produkt er velkommen.Der er ikke begrænset til den mængde,

Om feedback

A/ Vi gør vores bedste for at gøre din online indkøb så behageligt som muligt.Hvis du har nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.Fordi vi virkelig ønsker, at enhver kunde til at være en tilfreds kunde!

B/ Det ville være meget værdsat, hvis du kunne forlade os positiv feedback, som skal være en stor opmuntring for os!

Vi ved, at tøj kan være til din Specielle Dag!Vi vil gøre vores bedste for at tilbyde nice service til dig.Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakt vores online kundeservice.

  • Model-Nummer: 9738
  • Materiale: Bomuld
  • Stil: Casual
  • Mærke: shenrun
  • Stof Type: Sildeben

Tags: grå vest for mænd, man passer bryllup, mænd stripe passer til, vest vest, coofandy dobbelt breasted, elfenben tuxedo jakke med sort revers, dobbelt breasted veste, amazon herre vest, vee dobbelt breasted, klassisk herre vest.

Tilbehør