2019 Sommer Søde Kvinder, der er Gravide Nederdel Bomuld Bue Dejlig Kjole Korte Ærmer Bløde Plus Size Maternity Casual Patchwork

r9025

Ny vare

kr72.59 kr65.33

Label størrelse

Jeg nternational størrelse (OS)

Britisk Størrelse

EU Størrelse

B ust af tøj (cm/tommer)

Buste af kroppen, der er monteret (cm/tommer)

Abdominal omkreds(cm/tommer)

Skulder bredde (cm/tommer)

Længde ( cm/tommer)

L

S/4

8

36

102/40.15"

80/31.5"-98/38.5"

120/47.2"

37/14.5"

89/35"

XL

M/8

12

40

106/41.7"

84/33"-102/40.15"

126/49.6"

38/14.9"

90/35.4"

2XL

L/12

16

44

110/43.3"

88/34.6"-106/41.7"

130/51"

40/15.7"

91/35.8"

Købers Meddelelse, Hvis du har brug for specifikt farve (skal være beskrevet i punkt liste), og andre specifikt krav.skriv ned dine krav venligst, at vi vil forsøge at opfylde dine krav, hvis det er på lager, hvis du ikke gør det, vil jeg ikke være ansvarlig for forkert vare sendes til dig.

Hvis du ønsker at købe i store mængder, se venligst min butik, og indtast engros katalog eller sende med post og mængde, som du har brug for, så vi vil citere dig den bedste pris.

Konto beliggenhed er i Kina, og vi gør på tværs af bestyrelsen forsendelse Vær opmærksom på, at international shipping normalt tager længere tid at til boliger, da det er baseret på forsendelse af tjenesteudbyderen og skikke.Alle varer leveres normalt inden for 48 timer efter modtagelse af betaling, medmindre juridiske ferie.

Porto sender Vi produkterne gennem Kina Post og give hurtig som følgende:

1. Anbefalet brev til de fleste af land): Normal ankomst ved destination 18-29 dage.

2. Hurtig (DHL/EMS, etc.): Normal ankomst ved destination 3-8 arbejdsdage.

Opfølgning er anslået tid bordet ved registreret

Hvis varen går tabt under forsendelse med anbefalet post, bedes du mulighed for at hævde, ved postvæsenet.

Forsendelse omkostninger, vil dækning af håndtering, emballage gebyrer og leveringsomkostninger.Varen vil blive sendt til Rusba.dk bekræftet kun adresser, derfor sørg for at adressen er korrekt.

Vi er i stand til at tage sig ethvert ansvar for eventuelle brugerdefinerede forsinkelser eller skat.Årsagen er, fordi leveringstiden er meget afhængige af, og som leveres af postvæsnet (med undtagelse af weekender og helligdage) efter min erfaring.Den skik i følge land er streng, så den shipping tid til disse land, undertiden kan være længere end den anden største land: Italien, Tyskland, Frankrig, Spanien osv., hvis du var fra disse land, pls være tålmodig.Pls bemærk: dette behøver ikke betyde, at der er absolut ikke noget problem i tilpasset i et andet største land.

Købers Oplysninger: Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængige af levering selskab og lokale told/afgifter i begge vores land.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

Køber bør ansvarlige for eventuelle told-og tilpassede afgifter i dit land.Check venligst med din brugerdefineret før bid.

Politikker Tilbagebetaling og Garanti

Hvis de elementer, skader eller fejl forårsaget af levering, under normal brug.Du vil blive offer for en tilbagevenden.

Hvis du har modtaget en forkert vare, vil du blive offer for en tilbagevenden.

På grund af særlige digitale produkt, der undertiden kan køber mener, at han har modtaget en defekt / fejlbehæftet vare (faktisk kan det være godt ),men ingen myndighed, som kan bekræfte det eller ikke intuitionist bevis støtte det, vil køber blive stadig tilbud for at vende tilbage.

Bemærk venligst: alle defekte varer skal returneres inden 2 måneder fra den dato, der er købt for ombytning eller refundering.Køber skal returnere varen til vores Kina kontor på hans/hendes egne udgifter til post-side.

For at kvalificere dig til et GRATIS ombytning eller refundering produktet skal være:

vi har modtaget den returnerede vare, "som ny"; og komplet med alt tilbehør (hvis det er muligt, den originale kasse og emballage).

Dette løfte omfatter ikke fejl, der er forårsaget af uheld, misbrug, og andre ikke-normal brug.

Vi yder 60 dages fuld bytte-service garanti fra købsdato, hvis varen er defekt.

FEEDBACK

Hvis du har problemer med udfaldet af transaktionen eller produkt, bedes du må ikke reagere med negative feedback, før at kontakte os.Vi er meget stolte af vores kunderelationer og vores feedback rating og vil bestræbe os på at løse eventuelle problemer.

Vi foreslår, at køber du kontakte os ved at der kan være tidligere samtale, hvis køber har spørgsmål om emnet, så vi kan vide, hvad der sker konkret og løse det hurtigt.

Andre elementer Kan være nyttige for dig)

 • Krave: Bådudskæring
 • Kjoler Længde: Knæ-Længde
 • Materiale: Bomuld
 • Dekoration: Bue
 • Stof Type: Klædes
 • Mærke: Gaorui
 • Silhuet: A-LINJE
 • Farve Stil: Naturlig Farve
 • Stil: Casual
 • Mønster Type: Patchwork
 • Ærme Længde(cm): Kort

Tags: vestidos sommeren kvinder, kjole, sommeren bærer kvinder sommer, kjole photoshoot, kjole matern, klud til gravide kvinder, efteråret stor størrelse kjole, klud gravid kjole, kjole pregnanc, kjole gravid.

Anmeldelser

MAIKOARIAS2495
2021-01-05
5/5
The order was made on 14.12.20, in Peter the parcel came 04.01.21. The dress is pretty, as in the description. The size approached, on the volume of the chest 90 cm, took the size L. Length, height 160 cm, just above the knee. For the summer the most, then! So feel free to order, I recommend the seller.

Tilbehør