Gratis forsendelse høje lyse Generation III 1 Watt mini led lightbar/mini led strobe lightbar/mini led advarsel lightbar

r905

Ny vare

kr439.57

Feature: 1. Brug høj lys Generation III 1Watt LED-teknologi giver en ultra-kraftfuld stråle af lys, som kan endog ses i stærkt dagslys. 2. 4 moduler hvert modul fik 4 Lysdioder på fronten og bagsiden,og 2 moduler hvert modul fik 3 Led ' er på hver side, i alt 22 LEDs-3. Rød, Blå, gul, Hvid og Grøn LED farve eller blandet er tilgængelige 4. Med cigaret stik controller eller skifte styreboksen 5. Mount med magnet eller permanent mount med bolt 6. 7 flash mønstre 7. Har gode resultater på vand, støv, rystelser og luftfugtighed bevis 8. Længde: 32cm, tilpassede længde er ok 9. Multi volt 12V-24V 10. Med høj transparancy polycarbonat linse 11. Aluimnum hus, som er god til absorption af varme, som årsag, når lyset på arbejde, så det er nyttigt at udvide levetiden af led pære og mor bestyrelsen Shandong Forenede Sikker Co;Ltd, engageret i det offentlige sikkerhed, udstyr for halvtreds år, vi er en af de førende virksomhed, der er dedikeret i forskning,design,fremstilling og handel af den offentlige sikkerhed, udstyr og auto lys.Vi har tre produktion base og to faglige selskab.Vi har en fremragende R&D team og har til formål at være en af de førende inden for skabelse og produktion af de mest innovative produkter til vores kunde.

  • Mærke: ZQXSAFE
  • Element Type: Strobe Lys
  • Watt: 22W
  • Model Navn: LAM-0103
  • Element Vægt: 2KG

Tags: lem, led forbinding, lys badeværelse, led-gadebelysning pannel, emerald grøn paillet, biggy, cafe hale, yungnuo led-panel lys, led lys solen pannel, led-lille forbinding, , led forbinding, lys diy.

Anmeldelser

Mazuritto
2021-01-13
3/5
Light is suitable for night time use only. Video in the listing shows light to be much brighter than really is.

Tilbehør