4stk Multifunktionelle Cykel Repair Tool Kits MTB racercykler Kæde Beslag Svinghjul Remover Krank Aftrækker Skruenøgle Vedligeholdelse Værktøj

r9055

Ny vare

kr171.62 kr87.55

Beskrivelse:

1.3 i 1 kæde værktøj: Det kan bruges som en integreret skruenøgle sammen med kortet svinghjul, center aksel monteringsnøgle og hale hagenøgle.Velegnet til 5-11 svinghjul, racerbiler, mountainbikes og andre typer af cykler.

2.Tretlager crank arm: et praktisk værktøj til reparation af den nederste beslag af cyklen, der bruges til installationen, skal du løsne eller stramme.Kompatibel med enhver 20-tand krankboks med firkantede huller.

Skru håndtaget værktøj: Dette værktøj bruges til at fjerne pedalarmen fra den nederste beslag.Alt hvad du behøver, er en 14/15 mm skruenøgle eller en justerbar skruenøgle.

3.Aflæsning af: losning max er designet til installation og fjernelse af svinghjul tandhjul.Det store hul og tynd væg design kan bruges uden at fjerne taper og låsemøtrikken.

Cykel talte skruenøgle tool: bruges til at justere tætheden af cykel-eger-eller el-bil-eger til at korrigere og forhindre hjulet deformation.De talte skruenøgle kan være ærmer på egerne med en størrelse på 10-15.

Specifikation:

Navn: Multi-funktion skruenøgle sæt

Materiale: Plastik + Stål

Farve :som vist

antal:4/5pcs

Packing liste:

4/5pcs multi-funktion skruenøgle sæt

Funktion:

1.Holdbar og rustfrie:

Friløb remover er fremstillet af stål materiale for at sikre hård kvalitet, som er holdbar og rustfrie.

2.Multifunktionel:

3 i 1, krankboks skruenøgle, kassette frihjul skruenøgle og nederste beslag dække skruenøgle.Et fantastisk værktøj til at hjælpe med at løse, når demontering af kassette frihjul.

3.Anvendelsesområde:

Nem og bekvem at betjene, der anvendes til fjernelse og installation af svinghjul og akse,

perfekt til cykel reparation.

4.Bedste Service:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Hvis du har nogen problemer med friløb remover, du ikke har nogen tøven og ringe til os på første gang.Vi er altid oprigtigt venter for din henvendelse.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Navn: Multi-funktion skruenøgle sæt
  • Mængde: 4/5pcs
  • Materiale: Plast + Stål
  • Type: Multifunktions Værktøj

Tags: gummi mtb krank, cykel krank emhætte, ttr50, kæde værktøj, cykel aftrækker, cykel aftrækker, dæk rør, 26 cykelslange, cykel værktøj, skrue nøgle.

Anmeldelser

Olya Bogdanova1997
2020-08-17
5/5
가격 대비 성능 우수. 빠른 배송.. 만족

Tilbehør