BME680 Miljømæssige VOC Sensor Temperatur, Luftfugtighed, lufttryk Modul

r9495

Ny vare

kr76.31 kr53.42

Funktioner

Denne breakout bord giver en bekvem måde at bruge den populære BME680 (temperatur, fugtighed, tryk og VOC gas sensor modul).BME680 er en low-power-sensor, der kan registrere temperatur, luftfugtighed, lufttryk og VOC gas med en høj grad af linearitet og nøjagtighed.Det omfatter SPI og I2C interfaces, og kan bruge vores microcontrollere (som Arduino, ESP8266) og single-board computere (såsom Raspberry Pi) til at læse de målte værdier.

Denne high-præcision sensor kan måle luftfugtigheden med en nøjagtighed på ±3%, lufttryk med en nøjagtighed på ±1 hektopascal (hPa) og temperatur, med en nøjagtighed på ±1,0°C. på Grund af nøjagtigheden af det pres, sensoren kan anvendes til at anslå højden inden for ±1 meter!

Funktionsprincip af gas sensor er ændringen af den indre modstand, som er designet til at være følsomt over for ændringer af de flygtige organiske forbindelser (VOC) gas koncentration.Selv om sensoren fungerer godt, bør det ikke anvendes til nogen form for sikkerhed,det færdige produkt formål.Alle gas-sensorer, der skal kalibreres for at opnå output.

Beskrivelse:

Dette gennembrud PCB letter brugen af BME680 sensorer, især på solderless breadboards!

Robust (1,6 mm) lilla med PCB 6-pin overskrifter på siden (VCC, GND, SDA/SDI, SCL/SCK, SDO og CS)

Indeholder 6-pin stik (har brug for at lodde!)

Specifikationer:

Materiale:plastik

Størrelse:0,4 x 0,7 x 0,2 i

Farve:farverig

Strøm forsyning: 5VDC

Pakke Inkluderet:

1PC X BME680

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

  • Staten Forsamling: Klar til at Gå,
  • Model-Nummer: INGEN
  • Bundt: INGEN
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Kompatibilitet: Andre
  • Mærke: bside
  • Certificering: INGEN

Tags: voc sensor modul, hall-effekt sensor symbol, analog tryk sensor, hall-effekt sensor signal, BME280, bme680 sensor, voc gas sensor, BMP280, luft skifte pressur, voc sensor tuya.

Tilbehør