25pcs Personlig krans Bryllup Konfetti Kegler Papir Specialtype Monogram kronblad ris fordel slik kegler fødselsdagsfest popcorn kegler

r9527

Ny vare

kr104.28 kr91.76

Vores oprindelige Kærlighed Fugle Personlig med dit navn og dato for brylluppet, som findes på Kraft eller hvid og creme hammer papir.

Lad os venligst vide, dit navn og dato, hvis det er bryllup i kassen, og vi vil bekræfte dette med dig, når din ordre er blevet placeret, tak.

Vores kogler er håndlavet fra creme eller hvid hamrede papir.De er lavet fra ca 15cm kvadratisk papir.

Keglerne er ufærdige, og de skal gøres af dig selv.Det er let at rulle dem op.

Der er tre muligheder for at bestille:

Mulighed 1: kun kegler

Mulighed 2:kegler med confettis,vil vi sætte 5g pr pakke for at matche en kegle, så der er 25packs for 25cones per masse

Mulighed 3:kegler med kronblade,vil vi sætte 50stk pr pack til at matche en kegle, så der er 25packs for 25cones per masse

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Hvordan Bestiller man ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

**Medtag følgende oplysninger i Noterne Til Sælger ved kassen:**

1. Vælg den mængde, du ønsker, når du bestiller.hvis du ønsker, at visse confettis eller kronblade, pls forlade farver i sælger bemærk så godt.Vi accepterer bland 5 farver på de fleste for en masse.

2.Navne eller DATO, ELLER den korte tekst

Hvis du ikke ved hvordan til at efterlade beskeder i sælger bemærk, at du kan placere ordre direkte og efter betaling, sende beskeder til os direkte.

Velkommen til at lade mig vide, hvis du køber i bundt, som vi giver mængderabatter.Vi vil sætte ca 5g confettis per pakke, så du kan fylde i en kegle, og om 50stk af kronblade per pakke.

Kære ven, alt er på lager.Hvis du har lyst, kan du placere ordre direkte.Når du bestiller, pls forlade tekst-herunder den farve, du ønsker i sælger note eller en besked til os efter bestilling.Hvis du har nogen spørgsmål, pls velkommen til at kontakte os.Vi har vores eget tøj fabrik.Vi kan brugerdefinerede andre sprog i stedet for dansk, hvis du kan lide.Hvis du har brug for skræddersyet tøj eller logo.Pls velkommen til at kontakte os ved at chatte online eller via beskeder os.Vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

  • Mærke: PARARTDIY
  • Materiale: Pap
  • Model-Nummer: 2112
  • Lejlighed: Barnedåb & Dåb
  • mønster: Dyr

Tags: dør krans, mænd kegle, papir bryllup konfetti kegler, decoupag papir, konfetti machin, sort papir konfetti, krans døren påske, runde konfetti bryllup, papir konfetti, kanin krans.

Tilbehør