Mænd Kvinder Kompressionsstrømper Kører Sports Sokker Nylon Kvinder, Mænd Offentlig Åreknuder Blodcirkulation, Kompression Strømper

r9782

Ny vare

kr28.27 kr20.33

Vores Butik er en professionel sælger af Sport og Udendørs produkter,især inden for kompressionsstrømper, sports sokker.Vi gør altid vores bedste for at tilbyde vores kunde, produkt af høj kvalitet og 100% tilfredsstillende kundeservice.

Hvorfor gør flere og flere mennesker kan lide at bære kompressionsstrømper nu?

Uanset om du er en atlet, der ønsker at udmærke sig i spillet, der sidder i en lang periode under rejser eller på arbejde, eller en person, der beskæftiger sig med smerter på grund af en kronisk tilstand, der understøtter en ordentlig blodgennemstrømning til dine fødder er af allerstørste betydning.Vores kompressionsstrømper er udviklet med den nyeste bue kalv kompression teknologi, der tilbyder en målrettet fods til lægmusklen støtte,hjælpe til at holde blodet flyder til at øge sportspræstationer og lindre smerte på grund af en række forhold.

Reducerer Risikoen for Skader

Give ekstra kompression støtte til at stabiliserer din bue, ankel og muskler.Minimerer muskel oscillation og mikro-rive.Forhindrer kramper og skade.En øget støtte kan forebygge skader på grund af dårlig muskelstyrke, især i anden halvdel af marathon.

Forbedrer Din Præstation

For udholdenhed atleter, det vigtigste redskab er "lægmusklen pumpe" - med hvert skridt, eller pedal slagtilfælde, knuger og unclenching af lægmusklen presser blodet tilbage mod hjertet.Vores kompressionsstrømper giver et ekstra klem, der forbedrer det pumpende action, hurtigere flow af meget tiltrængt ilt til arbejdende muskler.Hastigheder cirkulation af blodet tilbage mod hjertet og rydde væk metaboliske affaldsstoffer fra musklerne.

Hjælper Dig Med At Inddrive Hurtigere

Stimulerer blodgennemstrømningen og forbedrer ilt til dine muskler.Reducerer mælkesyre produktion, muskelømhed og følelser heavinessin fødder og ben.Hurtigere recovery fra "forsinket indtræden muskel ømhed".

Hjælper med at Forhindre eller Lindre Hævelse

Hjælper med at kontrollere hævelse gennem øget omsætning, og hästens fjernelse af cellulære affald produkter.Reducerer hævelse og træthed fra langvarig siddende eller stående.Det er ideelt for pregnent kvinder, og dem, som sidde eller stå i en lang periode under rejser eller på arbejde.

Hjælper Med At Lindre Plantar Fasciitis Smerte

Designet med kompression for at støtte i smertebehandling og lindring fra plantar fasciitis, hælspore og arch smerte.Hjælper Med At Stå Og Gå Smerte.Komprimering Af Ligament Vil Reducere Inflammation Fremskynde Helingsprocessen.

Der kan drage fordel af kompressionsstrømper:

1, Gravid kvinde

2, Sportsfolk og aktive mennesker, der er involveret med Sport, løb, vandreture, cykling, fodbold, spille osv.

3, Hyppig rejsende, eller nogen tager en lang flyrejse

4, Job, der kræver, at du skal være på dine fødder en masse: Sygeplejersker,Lærere,bygningsarbejdere, kokke, line arbejdstagere, og restaurant, der serverer personale osv.

5, Jobs, som kræver langvarig siddende: Kontor arbejdstagere,drivere osv.

6, Alle, der lider af Åreknuder, Ødem, Plantar Fasciitis osv.

Produkt Specifikationer

Produkter navn: kompressionsstrømper

- Komprimering: første niveau (20-30mmHg)

Produkt Kategori: Pres sokker

Farve : som billede

Størrelse : S / M, L / XL, XXL

Produkt Kategori: Voksen sokker

Tykkelse: Medium

Stof: Nylon

Vigtigste stof sammensætning: nylon

Funktion : at Forme, anti-friktion

Velegnet sæson: forår, efterår, vinter, sommer

Style: Sport

Hvilket Niveau skal jeg vælge?

Første niveau (20-30 mmHg): Det er egnet for sundhed, forebyggelse i forhold til mennesker.For eksempel, lærere, trafik politi, sygeplejersker, læger, kosmetologer, shopping guides osv., og disse sokker er også velegnet til tidlige symptomer, såsom venøs fartøjer med lille underekstremitet, stående gange for lang tid at føle Ømhed

Niveau 2 (30-40mmHg): For dem, der har tydelige symptomer i de nedre lemmer og er ledsaget af ben ubehag (som ondt i arme og ben, træthed, hævelser og eksem, kramper, prikken, pigmentering, etc.), flebitis, gravid, efter saphena excision, og dyb venøs trombose syndrom.

Niveau 3 (40-50mmHg): Egnet for personer med høj hævelser, mørke hud, og irreversibel lymphedema.

 • Størrelse: S/M,L/XL
 • For Sæsonen: Forår, efterår, vinter, sommer
 • mønster: Prik Bue Kærlighed
 • Produkt Alder Klassificering: Voksen sokker
 • Stof Navn:
 • Sjofelt Billede: No
 • Køn: MÆND
 • Stil: motion
 • Seksuelt Suggestive: No
 • Sok Type: Casual
 • aksel højde: tønde
 • Element Type: Sok
 • Model-Nummer: Kompressionsstrømper
 • Vigtigste stof ingredienser: Nylon/nylon
 • processen: Jacquard
 • Tykkelse: Medium
 • Produkt Kategorier: Sokker
 • farve: som billedet
 • Opgørelse Type: Hele Transaktionen
 • høj: Besætning

Tags: penis trykhylster, ms yoga-sokker, ortopædisk casual strømper, im kompression strømper, eagle basketball sokker, mænd sheer sok, terapeutiske kompression strømper åreknuder, lady sexet nylon strømpe, mænd ortopædisk sokker kompression, mode mænd.

Tilbehør